Öngyógyítás reikivel: Reiki Réka oldalán többet megtudhatsz róla

Ha érdekel az öngyógyítás művészete, akkor a reikireka.hu oldalon bővebben is elmerülhetsz a témában. Energetikai kezelések, blokkoldás, Munay-Ky, tarot kártya elemzés és egyéb kezelések is megtalálhatók Reiki Rékánál. Műtét kés és hegek nélkül is elvégezhető, bár ezt kevesen tudják. Reiki Réka ebben is segíteni tud. A kezeléseken túl számtalan speciális tanfolyam is a páciensek vagy tanulni vágyók rendelkezésére áll.

Az újra felfedezett tudás, a műtét kés és hegek nélkül, hiszen a tumort nem csak hagyományos műtéti úton lehet megszüntetni. A sebészeti beavatkozások után sokszor hegek maradnak, amelyek soha nem fognak elmúlni, ráadásul a gyógyulási folyamat is igen hosszadalmasnak ígérkezik. Felépüléshez sok esetben egyéb kiegészítő terápiákra is szükség lehet. A pszi-műtét csak átprogramozza a szervezetet és az öngyógyulási folyamatokat beindítja, azaz nem szükséges a műtétnek alávetni magunkat. A teljesen természetes gyógyítási rendszer az aktív szellemsebészet koronája. A pszi sebészetet csak az abban jártas gyógyító végezheti el, aki a kezelések során egy energetikai műtétet hajt végre a páciensen. A vérmentes beavatkozás sokak számára hozott már gyógyulást. A technikákat a Fülöp-szigeteki gyógyítók alkalmazzák, és  természetes hatással vannak testünkre. A daganatok a kezelések során képesek arra, hogy teljesen eltűnjenek, de a különféle műtétek után keletkező hegeket is el tudja tüntetni.

Talán sokakat érdekel a kiegyensúlyozott és sokkal boldogabb élet, amelyben a Munay-Ky tud segíteni. A Peruban kecsua nyelven ezt jelenti: „szeretlek téged”. A szeretetbe való beavatás folyamata összesen 9 lépcsőből áll. A Munay-Ky az új emberiséghez jelent kódot, amelynek segítségével egyik embertől a másikig jut el az energiaátvitel. A 9 beavatás csak az Andokban élő bölcsek számára volt elérhető, és az Indus Völgyi rítus közel 100 000 éves.  i.e. 30 000 körül került át a szertartás Amerikába, Szerbiából a Bering-szoroson át. A Monay-Ky 9 rítusát a csakráink is megkapják és így a megtisztulás lehetősége bárki előtt megnyílik.