Mennyibe kerül a Bravecto rágótabletta ára?

Ha szeretné tudni, hogy milyen árakon kaphat élősködők elleni tablettát kedvenceinek, akkor ezen az oldalon megtudhatja. Ennek a különleges tablettának körülbelül 3 hónapig tartó hatása van és a külső élősködők ellen alkalmazhatjuk. Bolhák, kullancsok és egyéb vérszívók elleni védekezésre szolgál. Hatóanyaga az úgynevezett frularaner. Ezt a rágótablettát sokkal egyszerűbb alkalmazni, mint a hagyományos tablettákat, hiszen csak el kell rágnia a kutyusnak. A védettség 12 hétig tart, így a tabletta bevétele után 3 hónapig nem is kell foglalkozni a védekezéssel.

Az ízesített falatokat a kutyák szívesen fogadják, és igen gyorsan elfogyasztják. A tablettát követő fél napon belül a védettség már ki is alakul, így ha tudjuk, hogy kutyusunkkal olyan helyszínre utazunk, ahol fokozottan ki van téve a kullancsveszélynek, akkor akár az utolsó pillanatban is beadhatjuk neki a rágótablettát.

A különféle élősködők elleni szereket nem kell már próbálgatni, hiszen ennél a tablettánál eddig még soha nem figyelték meg a reziztancia kialakulását. A spot-on megoldásokhoz képest ez a tabletta sokkal tovább fejti ki hatását. A tabletta szedésével már nem okozhat gondot a fürdetés sem, hiszen a készítmény nem a kutya bőrén van, hanem tabletta formájában elfogyasztja. A tabletta hatóanyagai más gyógyszerek használatát nem akadályozzák, így bátra beadhatjuk egyéb tabletták mellé is.

A rágótablettát bármelyik állatpatikában be lehet szerezni, de az interneten keresztül is meg lehet vásárolni. A tabletta vényköteles, így először az állatorvost kell felkeresni, hogy kiírja a gyógyszert a kutyának. Az állat súlya alapján tudja az orvos kiírni a gyógyszert, hiszen annak adagolása ettől függ. A tabletta a webáruházban mindig elérhető, így nem kell attól tartani, hogy készlethiány lép fel. A webáruházból megrendelt rágótabletta akár már másnap a megrendelőnél lehet. A termék fizethető bankkártyával, banki átutalással és természetesen a futárszolgálatnál is. Figyeljünk oda megrendeléskor, hogy pontosan adjunk le minden adatot, hiszen elállási jog nincsen, azaz a gyógyszert nem tudják visszaváltani.