Magával ragadó négerkocka

Kellemes, krémes különlegesség, ami megfelel minden alkalomra? Természetesen a négerkocka az, amiről szó van. Gyorsan elkészíthető és mindenkit magával ragad. A piskótára rákent minimális mennyiségű baracklekvár csak fokozza a benne rejlő kivételes harmóniát. Ha nem tudnánk, milyen módon kezdjünk neki, akkor látogassuk meg a receptneked.hu oldalt, ahol részletesen le van írva, minden hozzávaló és a készítés menete is. A már kipróbált és sokak által megalkotott négerkocka recept egyszerűen fenséges eredményt garantál. A fehér tojáshabot gőz felett kell keményre verni, de ne feledkezzünk meg a cukor, só és citromlé hozzáadagolásáról sem. Amint ez felkerült az alapra tegyük be a hűtőbe dermedni, hogy kellően megszilárduljon, majd jól viselje a máz rátöltését, amit közben előkészítünk. Ezt nem szabad forrón felhelyezni, hanem hagyni kell egy keveset hűlni, de nem teljesen hidegre. A négerkocka ezzel a lépéssel kapja meg a végleges alakját.

Már a kinézete is egyszerűen csodálatos, de amint a szánkhoz emeljük és beleharapunk, akkor bontakozik ki az igazi egyedisége. Voltaképpen joggal mondhatjuk, hogy egyszerű és nagyszerű a négerkocka. Valóban gyorsan kész és cserébe kielégíti minden igényünket. Ünnepekre ép úgy megfelel, mint egy kiadós ebéd utáni desszertnek. Ha egyszer belejövünk a négerkocka készítésébe, akkor mindig örömmel állunk majd neki, mert tudjuk, hogy a jó eredmény borítékolva van. Lepjük meg vele a családot olyankor, amikor a legkevésbé számítanak rá és figyeljük a pozitív reakciókat. A négerkocka mindenki szájára elégedett mosolyt varázsol.