Kisajak plasztika, intimplasztika

Ha egy nő elégedetlen a nemi szervével, akkor visszahúzódóbbá, szemérmesebbé válhat. Ennek következtében teljesen elutasító lehet az intim együttléteket illetően, megfosztva ezzel önmagát és a kedvesét is az intim örömöktől. Az intimplasztikai beavatkozásoknak köszönhetően megnőhet az önbizalom és örömteli lehet a szerelmi élet. Az intimplasztikán belül többféle beavatkozás közül is lehet választani.

A kisajak plasztika a leggyakoribb intimplasztikai beavatkozás, ami a megnagyobbodott, túlérő,  kilógó, aszimmetrikus kisajak és a hüvely közvetlen bemeneti területének korrekcióját jelenti. Azok a nők, választják ezt a beavatkozást, akik nem elégedettek intim területeikkel, és a fodros ajkak helyett simább, finomabb hatást szeretnének elérni.

Nagyajak plasztika

A petyhüdtté vált nagyajkakat a lógó rész íves kimetszésével lehet korrigálni  vagy saját zsír feltöltésével lehet feszesebbé tenni.

A csiklót fedő csuklya plasztikája

A kis és nagyajkak korrekciója összekapcsolódhat a csuklya, vagyis a csiklót körülvevő bőrfelesleg korrekciójával, hiszen gyakran nemcsak a szeméremajkak nagyobbodnak meg “szárnyszerűen”, hanem ezzel egybefüggően a csuklya is.

Ha a csikló túl kicsi,csak a hegye látszik vagy ha nem elég intenzív az inger, akkor ezen esetekben is kívánság szerint szabadítható ki a csikló a csuklyából, hogy az ingerek akadály nélkül érhessék a gyönyör központját. Az általános vélekedéssel ellentétben a csikló szabaddá tétele nem okoz gondot a hétköznapokban, bár kérdés, hogy a csuklya eltávolítása vagy hátrahúzása valóban szükséges-e az orgazmus eléréséhez.

Szeméremdomb plasztika

Főleg fiatal nőknél okozhat az problémát, hogy bármennyire is lapos a has, a szeméremdomb – ahogyan a nevében is benne van – bizony domborodik. A plasztikaisebész ebben az esetben is segíthet: zsírleszívással lehet laposabb, alacsonyabb dombot kínálni a kíváncsi férfiszemeknek. Ez a probléma későbbi életkorokban magától megoldódik: az idősebb hölgyek éppen a dombocska eltűnése ellen küzdenek. És számukra is van megoldás.

Az ambulánsan, helyi érzéstelenítéssel, körülbelül fél-egy órán belül elvégezhető műtét után a páciens saját lábán hazamehet – mondja dr. Sikos Géza, a Sikos plasztikai sebészet vezetője és alapítója. A beavatkozás utáni közvetlen, elsődleges gyógyulás ideje (sebgyógyulás, duzzanat megszűnése) körülbelül két-három hetet vesz igénybe, majd három hónapos regeneráció után elnyeri végleges formáját az intim testrész. A beavatkozás nincs befolyással a későbbi terhességekre, és mivel megmarad a terület megszokott érzése, érzékenysége, semmilyen negatív hatása nincs a szexuális életre. A műtét utáni heg gyakorlatilag észrevétlen, tapintással sem érzékelhető.