Így néz ki egy ízléses konyha: keveset mutat

Ma már egyre modernebbek a lakások, hiszen sokan hisznek abban, hogy egy kellemesen és modernül berendezett otthon az egyik legfontosabb dolog ebben a rohanó világban. Egyre kevesebb időt töltünk otthon és azt bizony olyan körülmények között szeretné megtenni mindenki, ami kikapcsolódást, meghittséget és nyugalmat sugároz. Ezen felül nagyon fontos, hogy a lehető legkevesebb munkával rendet tartsunk otthonunkban.  A nappali, a konyha és a hálószoba is lehet ízlésesen berendezve akkor is, ha csak keveset mutat.

A konyhákban a modern trendek szerint a gépeket is elrejtik, beépítik ahol lehet, hiszen annál kevesebb helyet foglal és sokkal jobban el lehet férni még a legkisebb helyiségekben is. Ezek a gépek számtalan szaküzletben elérhetők és beszerelésükhöz sem kell mindig szakember segítségét kérni. A webshopok kínálatában is számtalan beépített gép kapható, amelyek között érdemes válogatni. Legtöbbször a konyhában beépített gépek a következők. Hűtőgép, mosógép, mosogatógép, mikrohullámú sütő, sőt manapság már a kávégépeket is meg lehet vásárolni beépített formában. A webshopokban a beépített hűtők teljes arzenálját kínálják, hiszen biztosak lehetünk abban, hogy ez sokkal szebben néz ki, mint szabadon álló társai.

Azoknak ajánljuk az AEG SKE81821DC beépíthető hűtőgépet, akik a nagyobb és sokkal jobban pakolható hűtőket keresik. A 310 liter nettó térfogatú hűtő 2 év garanciával A++ besorolással vásárolható meg. A hűtő igen praktikus, hiszen automata leolvasztási módjával még időt is spórol a ház asszonyának. A benne található polcok mind üvegből készülnek és egy széles zöldségtárolót is rejt alul. Ehhez a hűtőhöz két tojástartó is jár, így nem leszünk gondban, ha két doboz tojást szeretnénk egyszerre elhelyezni a tárolóban. Egyéb praktikus jellemzői: – megfordítható ajtónyitás, – ajtóriasztás, amely fénnyel és hanggal is jelzi, ha nyitva maradt az ajtó, modern LCD-kijelző, érintőkapcsolós vezérlés a tetőpanelen, – Coolmatic funkció, – Holiday funkció, – ChildLock funkció (azaz gyerekzár), – MinuteMinder funkció, – DynamicAir funkció.