Hol lehet egy élményt ajándékba adni?

Az ideális ajándék megtalálása korántsem egyszerű feladat, és ezzel az ünnepekhez közeledve egyre többen szembesülnek. Sokan beérik az olyan klasszikusokkal, mint a ruhaneműk, a parfüm vagy a különféle ajándékcsomagok. Saját példánkból is tudjuk azonban, hogy az olyan meglepetésnek örülünk igazán, szívből, ami valamiért különleges, személyre szóló. Gondolt már arra, hogy élmény-jellegű ajándék mellett tegye le a voksot születésnap, karácsony, vagy bármilyen más alkalom esetén?

Az élménypláza oldalán rengeteg egyedi ajándék ötletet találhat, melyek között férfiak és nők számára is megtalálhatóak az ideális fajták. A sebesség és a száguldás szerelmeseinek a tesztvezetés javasolt. Az amerikai izomautókon túl azonban kipróbálhatnak a résztvevők tankot, Big Foot járgányt, de akár a Forma versenyautók kínálta izgalmakat is átélhetik. Persze nem az autózás világa az egyetlen, ami élményekkel tölthet fel. A tandemugrás, a siklóernyőzés, a barlangászás, vagy például a rafting túrák szintén különleges programnak ígérkeznek.

Ha szelídebb vizekre eveznénk, és a megajándékozni kívánt nem kedveli az extrém kalandokat, akkor inkább ajánlottak a wellness hotelek kínálta lehetőségek, vagy például a gasztronómia szépségeinek felfedezése. Minden érdeklődési körhöz megtalálhatóak a passzoló programok. A fotózás, a kreatív hobbik, a fejlődést segítő workshopok éppen olyan nagy népszerűségnek örvendenek, mint a lovaglás, a hazánk tájain szervezett túrák, vagy a medencés búvárkodás, a virtuális valóság és a különféle szimulátorok.

Az élmény ajándékok céges program szervezésekor is megállják a helyüket. A napjainkban minden korábbinál kedveltebb szabadulószobás játékok mellett a szélcsatornás lebegés is remek választás csapatépítő tréningként. Az élményajándékokban rejlő lehetőségeket akkor is érdemes kihasználni, ha az év végéhez közeledve karácsonyi meglepetésben szeretné a kollektívát részesíteni. Válasszon úgy, hogy mindenki jól tudja magát érezni. Egy különleges vacsorahelyszín, vagy például a már említett szabadulószobás játékok biztosan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Legyen szó céges programokról vagy magáncélú ajándékozásról, az élmény-jellegű meglepetéseknél aligha lehetne kreatívabbat választani. Ugyan sok esetben kézzel fogható emlék nem marad a programokról, de az élmény, amit megélhetnek a résztvevők, sokkal többet ér, mint bármilyen műszaki cikk vagy ajándékcsomag.