EU pályázatok 2019-ben: hogyan szerepelhet egy vállalkozás a nyertesek közt?

forráscentrum.hu weboldalon keresztül minden szükséges információt megkaphat az EU pályázatok elnyeréséről 2019-ben. Számtalan pályázat kapcsán fel lehet keresni a pályázatírással foglalkozó Forráscentrumot, hiszen igen széles skáláját mutatják be és kutatják fel a pályázatok kapcsán. Az Új Széchenyi Terv, különféle EU pályázatok, hitel és kockázati tőke, egyéb források.

Az EU pályázatok nyertesei közé bekerülni csak első hallásra tűnhet könnyű feladatnak. A GINOP pályázatokon való elinduláshoz a Forráscentrum pályázatíró munkatársai hathatós segítséget nyújtanak. Az elmúlt években közel 900 nyertes pályázat született a cég segítségével és összesen 13 milliárd forintnyi támogatást nyertek el ügyfeleiknek.

A cég utolsó lezárt évének mérlegét megküldve a munkatársak akár azonnal elkezdik felkutatni az aktuális pályázatokat. A pályázati beminősítést teljesen ingyen igényelhetik az ügyfelek. Egy beruházás elindításakor fontos szerepe van a forrásnak. Amennyiben nem áll rendelkezésre a megfelelő tőke, úgy csak a pályázatok segítségével lehet a beruházást elindítani. Minden esetben a legkedvezőbb feltételrendszerrel bíró pályázatot keresik meg a szakképzett munkatársak, de természetesen nem biztos, hogy a legolcsóbb pályázati a forrás a legjobb az adott célra.

A pályázatok benyújtásakor figyelembe kell venni, hogy vannak előírások valamint kötelezettségek, amelyeknek az adott vállalkozásnak meg kell felelnie. Amennyiben ezzel nem rendelkezik, úgy a pályázat benyújtása teljesen értelmetlen. Ezért fontos, hogy mindig vállalkozásra szabott pályázat megírása legyen a legfontosabb cél. Az év során számtalan pályázatot írnak ki, így érdemes kivárni azt a pályázatot, amely a legjobb megoldást kínálja. A Forráscentrumnál a pályázatfigyelést ingyen elvégzik, így erre a lehetőségre már most érdemes lecsapni.  A pályázatírói munkakör komplex és szerteágazó ismereteket igénylő feladat. Csak olyan pályázatírókra érdemes bízni a pályázat megírását, aki ezeknek az alapkövetelményeknek eleget tesz. A Forráscentrumnál mindegyik pályázatíró rendelkezik a megfelelő szakmai tapasztalattal és tudással. Civil szervezetek, kis- és közepes vállalkozások százainak nyújtottak már segítséget.